Monné

Groepslessen Breda

verschillende groepslessen

Binnen en buiten

Monné Fit

In kleine groepen train je met meerdere mensen. De instructeur stelt de training samen. De les waarin alles van het lichaam aan bod komt. Van conditie tot kracht van uithoudingsvermogen naar lenigheid voor een beter coördinatie en balans. Dit is FIT! Samen trainen werkt motiverend, en is leuker!

probeer een Proefles

Pilates

Pilates is een les waarin houding, stabiliteit, ademhaling en coördinatie centraal staan. Het doel is voornamelijk om de core te versterken. Met core bedoelen we het spierkorset rondom je rug, buik, bekken/heupen; de dieperliggende spieren. Het is een rustige én intensieve les die voor iedereen toegankelijk is, en waarin ieder op zijn/haar eigen niveau mee kan doen. Pilates wordt gegeven op de locatie Belcrum. Deelnemen kan met een trainlidmaatschap. Deze les staat op dinsdagochtend en donderdagavond op het rooster.

probeer een Proefles
Interesse?

Neem contact op

Proefles aanvragen
Next level workout

Boxen

Deze next level workout is zowel voor mannen en vrouwen, ook superleuk om als koppel te volgen. Hier wordt puur het middel boksen gebruikt om fit te worden. Geen sparvormen en geen blauwe ogen dus. Dit in combinatie met een functionele circuit-training, is een fantastische fullbody workout. Perfect om in vorm te komen, af te vallen of conditie op te bouwen.

Bekijk pink- en crossboxing

Monné Senior

In kleine groepen train je met meerdere mensen. Speciaal voor onze geliefde ouderen! De les om lekker lang te blijven genieten van het mooie leven. We zorgen voor een betere balans een sterk onderstel en een heldere geest! Sluit je aan bij SENIOR!

probeer een Proefles
Interesse?

Neem contact op

Proefles aanvragen