Fitnessen ook in Breda steeds populairder

Fitnessen ook in Breda steeds populairder

Het zal iedereen zijn opgevallen dat fitnessen de laatste jaren populairder is dan ooit en dat is in Breda niet anders. Sport- en fitnessscholen poppen als paddenstoelen uit de grond en overal zie je promoties en aanbiedingen voor abonnementen. Hoe komt het toch dat fitness zo populair is geworden in Nederland?

Fitness is zeker niet nieuw. Al jaren bestaan er sportscholen en kun je vrij fitnessen naar eigen wens. Wel was het aanbod en de diversiteit een stuk lager dan tegenwoordig. Je kon kiezen uit enkele sportscholen en het aanbod was vaak vergelijkbaar met enkele nuances in ruimte, opstelling en ondersteuning.

Breed fitness aanbod

Tegenwoordig is het aanbod sterk verbreed zo ook bij de nieuwe fitness tak van Monné Zorg & beweging, Monné Fitness. Hier kun je naast reguliere cardio en krachttraining ook meedoen aan verschillende groepslessen. Naast de fitness en groepslessen staat boksen en personal training in het lesrooster. Heb je een persoonlijk doel op het gebied van sporten en/of bewegen?

Met verschillende locaties in Breda, biedt Monné Fitness de mogelijkheid om samen aan je doelen te werken. Wij zullen het aanbod van onze fitness in Breda de komende tijd verder introduceren.

Proefles aanvragen?

Benieuwd of onze manier van trainen en bewegen iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 
Wij laten je graag zien wat voor jou de mogelijkheden zijn om fit te blijven.